Ενεργοποίηση Φυλακτών

Η ενεργοποίηση του φυλακτού

 

Η λεγόμενη ενεργοποίηση οποιουδήποτε φυλακτού είναι απαραίτητη διότι εκδηλώνει την επιθυμία και την βούλησή μας ώστε να αρχίζουν να λειτουργούν για τον στόχο και το αποτέλεσμα για το οποίο έχουν δημιουργηθεί.

Σε κάθε ενεργοποίηση ο κάθε άνθρωπος μπορεί εάν το επιθυμεί να συμπεριλαμβάνει προσωπικές καταστάσεις και προβλήματα τα οποία επιβαρύνουν την ζωή του και στοχευμένα επιθυμεί να τα διορθώσει ή να τα απομακρύνει. Με την πράξη της ενεργοποίησης ουσιαστικά δίνουμε την εντολή έναρξης μιας εργασίας την οποία με δική μας θέληση επιζητούμε.

Δεν μπορεί να γίνει ενεργοποίηση εξ αποστάσεως, όπως και σε κάθε φυλαχτό, υπάρχει συγκεκριμένη διαδικασία ανάλογα την σφραγίδα αλλά και τον λίθο, την οποία πρέπει να κάνει ο κάθε ιδιοκτήτης του φυλακτού μόνος του. Επίσης αποκλείεται το γεγονός του κινδύνου οποιασδήποτε μορφής σε περίπτωση μη σωστής ή λάθους ενεργοποίησης. Επηρεάζεται ίσως η αποτελεσματικότητα αλλά όχι η χρήση.

 

Η διαδικασία σε τρεις φάσεις

 

  • Πρώτη φάση – Πρώτη στην σειρά έχει ο “καθαρισμός” του φυλακτού μέσω του νερού ή αγιάσματος. Κάτω από την βρύση για ένα λεπτό είναι υπέρ αρκετό να καθαριστεί το φυλακτό σας. Σε αυτή την περίπτωση κατά την διάρκεια του τρεχούμενου νερού επάνω του, επικαλείστε την ιδιότητα του φυλακτού σας. Διαφορετικά αν επιλέξετε το άγιασμα τότε απλά αφήστε το για ένα λεπτό και η διαδικασία έχει ολοκληρωθεί χωρίς την επίκληση.
  • Δεύτερη φάση – Το φυλακτό σας θα πρέπει το “εξαγνίσετε” αρχικά καίγοντας ένα αρωματικό στικ, ή αποξηραμένο φασκόμηλο, ή καίγοντας πάνω σε καρβουνάκι λιβάνι και μοσχολίβανο μαζί. Θα περάσετε τρεις φορές ολόκληρο το φυλακτό πάνω από τον καπνό του θυμιάματος και κατόπιν θα κάνετε επίκληση της ΙΔΙΟΤΗΤΑΣ του φυλακτού που επιλέξατε..
  • Τρίτη φάση – Το φυλακτό σας θα πρέπει να “φωτιστεί” με την ενέργεια του ήλιου. Όταν το καθαρίσετε, το εξαγνίσετε τότε έρχεται η σειρά να το δει ο λαμπερός ήλιος. Η “φόρτιση” κάτω από το ήλιο διαρκεί μια ώρα και θα πρέπει πριν τελειώσει αυτή η διαδικασία να επικαλεστείτε τρεις φορές την ιδιότητα του.

 

Έπειτα το φυλακτό σας είναι πλέον ενεργοποιημένο για να το φοράτε.

 

Μια συμβουλή…

Έχοντας αποκτήσει το φυλακτό ειδικά αυτά που έχουν λίθους, πρέπει να δημιουργήσετε μια ιδιαίτερη επικοινωνία μαζί του. Θα πρέπει φορώντας το φυλακτό να συγκεντρώνεστε εστιάζοντας τη σκέψη σας καθώς κάνετε επίκληση της ιδιότητας του… H διαδικασία αυτή χρησιμεύει στο να δημιουργηθεί και να παραμένει ο συντονισμός ανάμεσα στη δική σας ενεργειακή συχνότητα και αυτήν του φυλακτού σας.

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! 
Το φυλακτό σας δεν μπορεί να υποκαταστήσει την προσωπική σας βούληση και την ικανότητα της σκέψης σας. Είστε απολύτως υπεύθυνοι για τις πράξεις σας και ως εκ τούτου η πρόκληση αντίθετων αποτελεσμάτων είναι προϊόν της αρνητικής σκέψης σας.

Tο ploumistofylakto δεν προτίθεται ούτε να θίξει, ούτε να προσβάλει, ούτε να επηρεάσει με τον οποιοδήποτε τρόπο την πίστη, την ιδεολογία, τη θρησκεία ή το ήθος του ή της κατόχου του.