Οροι & Προϋποθεσεις Επιστροφης

Πρόβλημα στο Προϊόν

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ / ΑΛΛΑΓΕΣ / ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ – ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Δικαίωμα επιστροφής ή αλλαγής έχουν όλα τα προϊόντα που βρίσκονταν σε απόθεμα και όχι τα προϊόντα που κατασκευάζονται για εσάς κατόπιν παραγγελιάς. Από την ημερομηνία παραλαβής του προϊόντος έχετε το δικαίωμα επιστροφής που ισχύει για 5 ημέρες. Οι επιστροφές πρέπει να γίνονται μαζί με τη συσκευασία τους και τα έγγραφα που τα συνοδεύουν: απόδειξη αγοράς, εγγύηση κ.τ.λ. 

 

Για επιστροφές ή αλλαγή προϊόντων επικοινωνήστε μαζί μας στο +30 6945723523 ή στο mail: info@ploumistofylakto.gr. 


Η αλλαγή του προϊόντος γίνετε με την αντικατάσταση του με οποιοδήποτε άλλο προϊόν της αρεσκείας σας αντίστοιχης αξίας ή μεγαλύτερης. Τα φυλακτά που επιστρέφονται θα πρέπει να βρίσκονται μέσα στη συσκευασία τους στην κατάσταση που σας παραδόθηκε, έχοντας φορεθεί μόνο για πρόβα κι όχι για χρήση. Επίσης θα πρέπει να είναι καλά συσκευασμένα ώστε να μην υποστούν φθορές κατά τη μεταφορά τους και για τη δική σας καλύτερη εξυπηρέτηση. Φυλακτά που επιστρέφονται και δεν πληρούν τους παραπάνω όρους και προϋποθέσεις επιστροφής προϊόντων δε θα γίνονται δεκτά. Σε κάθε περίπτωση όμως, επιβαρύνεστε με τα έξοδα αποστολής κι επιστροφής του προϊόντος που αντικαταστάθηκε. Αναφορικά με επώνυμα προϊόντα, υπεύθυνες για τυχόν βλάβες είναι οι αντίστοιχες αντιπροσωπείες.


Σε περίπτωση επιστροφής κάποιου προϊόντος και μη αντικατάστασής του με κάποιο άλλο, η εταιρεία μας θα καταβάλλει το ποσό της παραγγελίας σας εντός 5 εργάσιμων ημερών από την ημέρα παραλαβής του στον τραπεζικό σας λογαριασμό, υποδεικνύοντάς μας απλώς το IBAN του λογαριασμού σας. Από το ποσό που θα κατατεθεί στο λογαριασμό σας θα αφαιρεθούν τα έξοδα αποστολής κι επιστροφής της παραγγελίας σας.

 

– Πως θα επιστρέψω αυτό που αγόρασα στο ηλεκτρονικό κατάστημα ploumistofylakto.gr;

Εφόσον θέλετε να επιστρέψετε το προϊόν που έχετε παραλάβει, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών του  ploumistofylakto.gr προκειμένου να σας καθοδηγήσουμε για τη διαδικασία επιστροφής. Κατά την αποστολή του προϊόντος σας, μας στέλνετε το δέμα σας με χρέωση παραλήπτη κι έπειτα το κατάστημα μας θα σας επιστρέψει ολόκληρο το ποσό που έχετε καταβάλει κατά την αγορά σας, αφαιρώντας τα μεταφορικά που το έχουν επιβαρύνει. Τα χρήματα θα καταβληθούν σε προσωπικό σας λογαριασμό που μας έχετε υποδείξει έπειτα από επικοινωνία με την εταιρεία μας.

– Πώς θα πάρω πίσω τα χρήματά μου;

Η επιστροφή των χρημάτων σας αν είχατε επιλέξει κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό είναι απαραίτητο να μας υποδείξετε το IBAN του λογαριασμού σας και το όνομα δικαιούχου όπου και θα πιστωθούν τα χρήματα των προϊόντων που επιστρέφετε εντός 5 εργάσιμων ημερών.

– Πόσα χρήματα θα μου επιστραφούν;

Το ποσό που θα πιστωθεί στο λογαριασμό σας θα είναι όλο το ποσό που έχετε πληρώσει για τα προϊόντα πλην των μεταφορικών που το επιβάρυναν.

– Από το εξωτερικό μπορώ να επιστρέψω / αλλάξω αυτό που αγόρασα;

Δικαίωμα επιστροφής ή αλλαγής έχουν όλα τα προϊόντα που βρίσκονταν σε απόθεμα και όχι τα προϊόντα που κατασκευάζονται για εσάς κατόπιν παραγγελίας. Από την ημερομηνία παραλαβής του προϊόντος έχετε το δικαίωμα επιστροφής που ισχύει για 10 ημέρες. Αναγκαία προϋπόθεση είναι να συσκευάστε καλά τα κοσμήματα (στις συσκευασίες που σας έχουν αποσταλεί) προκειμένου να είναι προστατευμένα κατά τη μεταφορά τους. Επίσης για επιστροφές από το εξωτερικό επιβαρύνεστε οι ίδιοι με τα έξοδα αποστολής για επιστροφή από τη χώρα διαμονής σας στην Ελλάδα. Μόλις γίνει παραλαβή των επιστρεφόμενων προϊόντων από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, θα πιστωθεί ολόκληρο το ποσό της αξίας τους πλην των μεταφορικών για αποστολή στο εξωτερικό (ανάλογα με την περίπτωση)
 
Έχετε το δικαίωμα να ακυρώσετε την παραγγελία των προϊόντων σας εντός 24 ωρών από την ώρα πραγματοποίησης της, τηλεφωνώντας στο τηλέφωνο επικοινωνίας μας: +30 6945723523