Τα φυλακτά μας

τα πιο δημοφιλή

 • Το σπαθί του Αρχάγγελου Μιχαήλ για αγγελική Προστασία (κωδ. 19)

  95.00

  Τα φτερά και το σπαθί του Αρχάγγελου Μιχαήλ, όπως είναι το συγκεκριμένο φυλακτό, περικλείονταν στο υπέροχο περιδέραιο της Βασίλισσας, καθώς ήταν το δυνατότερο φυλαχτό των ιπποτών της Στρογγυλής Τραπέζης. Ο Αρχάγγελος Μιχαήλ είναι ο πιο ένδοξος και λαμπρός ταξιάρχης των ασωμάτων Δυνάμεων και ως  Ηγέτης του τάγματος των Αγγέλων μας δίνει την Προστασία του, λόγο της πίστης μας σε εκείνον.

  Μέγεθος (εκατ.) : 5,0Χ3,8.

  Από Αλπακά υψηλής ποιότητας, συνοδεύεται από ασορτί αλυσίδα.

  Για να ενεργοποιήσετε το φυλακτό σας διαβάστε τις οδηγίες επάνω στο μενού.

  1 σε απόθεμα

  Κωδικός προϊόντος: 19 Κατηγορία:
 • Ελικοειδές Μενταγιόν Τύχης από Μάτι της Τίγρης (κωδ. 39)

  25.00

  Εξαιρετικά όμορφος και λαμπερός λίθος που δηλώνει τη σταθερή ενέργεια της Γης με τη ζεστασιά της πυράκτωσης και βοηθά τη ροή ενέργειας μέσα στο σώμα όταν φοριέται. Φορέστε τον για να είστε δυνατοί, γεμάτοι σιγουριά και να επιτυγχάνετε τους στόχους σας! Το Μάτι της Τίγρης φέρνει καλοτυχία και έχει ταυτιστεί με την υλοποίηση και την αφθονία καθώς δημιουργεί ιδανικές συνθήκες για έλξη οικονομικών απολαβών. Ιδανική για επαγγέλματα που απαιτούν δύναμη, διαύγεια και αντοχές. Δίνει ευγλωττία και πειθώ στις επιχειρηματικές συναλλαγές και προστατεύει κατά τη διάρκεια ταξιδιού.

  Διαστάσεις: Μήκος 4 cm.

  Για να ενεργοποιήσετε το φυλακτό σας διαβάστε τις οδηγίες επάνω στο μενού.

  4 σε απόθεμα

  Κωδικός προϊόντος: 39 Κατηγορία:
 • O Αρχάγγελος Μιχαήλ με το σπαθί του – Για Αγγελική Προστασία. Διώχνει Ξόρκια – Μαγεία και Εφιάλτες (κωδ. 53)

  105.00

  Ο Αρχάγγελος Μιχαήλ, κρατώντας το Ξίφος της Αλήθειας κόβει με αυτό τα μεταφυσικά δεσμά που σας δένουν με παλιά συναισθήματα, αναμνήσεις, πεποιθήσεις και σας απελευθερώνει από ξόρκια, μαγεία, δεσίματα του παρελθόντος και ονειρικούς εφιάλτες. Φυλακτό απόλυτης θωράκισης, με μεγάλη θετική και ισχυρή ενεργειακή επιρροή στο κάτοχο του.

  Φυλαχτό από αλπακά υψηλής ποιότητας με μέγεθος (cm): 4,2 x 4,5

  Έρχεται σε κουτί δώρου με ασορτί αλυσίδα.

  Για να ενεργοποιήσετε το φυλακτό σας διαβάστε τις οδηγίες επάνω στο μενού.

  7 σε απόθεμα

  Κωδικός προϊόντος: 53 Κατηγορία:
 • Το περιστέρι της ζωής, για Ηρεμία και Αρμονία στην ζωή σου (κωδ. 54)

  65.00

  Όταν βρέθηκε σε κατάσταση ανάγκης ο Άγιος Δαβίδ των Κελτών, ένα περιστέρι πέταξε στον ώμο του με σκοπό να του μεταδώσει ηρεμία, έτσι και το φυλαχτό αυτό εις ανάμνηση, όταν ενεργοποιηθεί, προσφέρει στον κάτοχο του ηρεμία και αρμονία.

  Φυλαχτό – κόσμημα από εξαιρετικής ποιότητας αλπακά χωρίς μόλυβδο, συνοδεύεται από κερωμένο κορδόνι.

  Διάμετρος: 3,5 cm

  Για να ενεργοποιήσετε το φυλακτό σας διαβάστε τις οδηγίες επάνω στο μενού.

  9 σε απόθεμα

  Κωδικός προϊόντος: 54 Κατηγορία:
 • Φυλακτό Οργονίτη Με Τον Αρχάγγελο Μιχαήλ Από Λάπις, Λάζουλι Και Μπλε Τοπάζι, Για Προστασία Από Οποιασδήποτε Αρνητικές Επιρροές Και Επαναφορά Της Θετικής Ροής (κωδ. 63)

  90.00

  Ο Οργονίτης από λάπις, λάζουλι και μπλε τοπάζι είναι ένα πολύ γνωστό θεραπευτικό εργαλείο, που διευκολύνει τη ροή ενέργειας στο σωμα εξισορροπώντας τα Τσάκρα και παραλληλα δημιουργεί ευεργετικές δονήσεις ώστε αυξάνει η έλξη της τύχης. Απορροφά την αρνητική ενέργεια, τη μετατρέπει σε θετική, εκπέμποντας την πίσω στο χώρο όπου βρίσκεται ή στο άτομο που τον φοραει.

  Το φυλακτό από Οργονίτη με τον Αρχάγγελο Μιχαήλ αντιπροσωπεύει το Φως και το όνομά του σημαίνει «Εκείνος που μοιάζει στον Θεό» ενώ είναι ο προστάτης όλων των βασιλείων. Με τη βοήθειά του, θα οδηγήσετε τις δυνάμεις του Καλού στον θρίαμβο εναντίον των δυνάμεων του Κακού.

  Με τη βοήθεια και τη δύναμη του φυλαχτού του θα μπορέσετε να νικήσετε τους εχθρούς σας καθώς σας προσφέρει πνευματική καθοδήγηση, αλλά και αρμονία στις διαπροσωπικές σας σχέσεις σας.

  Η πανοπλία του σημαίνει τη δύναμη της θέλησης να αντιμετωπίσεις τις προκλήσεις της ζωής. Αντιπροσωπεύει επίσης την πίστη και την ασφάλεια στο καλό.

  Το κράνος σημαίνει αόρατο, άτρωτο και δύναμη. Προστατέψτε τις σκέψεις από την αρνητικότητα.

  Η ασπίδα αντιπροσωπεύει το σύμπαν. Είναι το προστασία που λέει στον αντίπαλό σας ότι δεν μπορεί να ξεπεράσει αγάπη.

  Το σπαθί αντιπροσωπεύει το φως που δίνει πνευματικό δύναμη. Η θεία ειρήνη και δικαιοσύνη εγκαθιδρύονται με αυτή τη δύναμη. Το ξίφος σημαίνει επίσης το όπλο της αλήθειας. Με αυτό σπάει το πέπλο που δημιουργεί άγνοια.

  Οι αλυσίδες αντιπροσωπεύουν τη δύναμή τους να σπάσουν τους δεσμούς που υποδουλώνουν τον άνθρωπο μέσω των φαινομένων και των προσκολλημάτων.

  Ο μανδύας αντιπροσωπεύει προστασία και δύναμη να κατοικήσουν στο χώρο όπου συνυπάρχουν θετικά όντα. Με αυτό, προστατεύει τα ανθρώπινα όντα από τις αρνητικές δονήσεις των κακών όντων.

  Κυριολεκτικά και συμβολικά, ο αρχάγγελος Μιχαήλ αντιπροσωπεύει τη δικαιοσύνη και τον αγώνα για το καλό.

  Διαστάσεις: 4 – 5 cm

  6 σε απόθεμα

  Κωδικός προϊόντος: 63 Κατηγορία:
 • Φυλακτό Οργονίτη με τον Αρχάγγελο Γαβριήλ για προστασία από αρνητική ενέργεια και ισχυρούς τους δεσμούς στις ανθρώπινες σχέσεις (κωδ. 62)

  80.00

  Ο Οργονίτης είναι ένα πολύ γνωστό θεραπευτικό εργαλείο, που διευκολύνει τη ροή ενέργειας και εξισορροπεί τα Τσάκρα. Απορροφά την αρνητική ενέργεια, τη μετατρέπει σε θετική, εκπέμποντας την πίσω στο χώρο όπου βρίσκεται ή στο άτομο που τον φοράει. Βοηθάει στην χαλάρωση και στην ηρεμία επιτρέποντας να υπάρχει καλύτερος και βαθύτερος ύπνος . Προσφέρει ζωτικότητα , ενέργεια και βοηθάει στην αντίσταση σε ασθένειες.

  Ο Αρχάγγελο Γαβριήλ θα σας βοηθήσει όσον αφορά την αγνότητα, την καθαρότητα, την τάξη και την κυριαρχία.

  Ο Αρχάγγελος Γαβριήλ δημιουργεί αρμονία, ομορφιά και καθαρότητα στη γη και για αυτό θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε το ένστικτο σας για να βρείτε το αληθινό μονοπάτι. Αποτελεί έναν ισχυρό σύμμαχο για ζητήματα καθαγιασμού και εξαγνισμού, καθώς επίσης αλήθειας και αγάπης. Συνδέεται με την αγάπη, τη γονιμότητα και με τη γέννηση των παιδιών και για αυτό τείνει να κάνει ισχυρούς τους δεσμούς στις ανθρώπινες σχέσεις, να φέρνει αγάπη στην οικογένεια, ευλογεί τις νεογέννητες ψυχές και το κυριότερο εξοστρακίζει το “κακό μάτι”.

  Διαστάσεις: 4 – 5 cm

  7 σε απόθεμα

  Κωδικός προϊόντος: 62 Κατηγορία:
 • Ελικοειδές Μενταγιόν Δύναμης από Αμέθυστο (κωδ. 37)

  25.00

  O Αμέθυστος συμβολίζει τη δυνατή διαίσθηση, τον εγκέφαλο, την ευτυχία, την ειρήνη, την προστασία και την πνευματικότητα. Προκαλεί ήσυχο ύπνο, διώχνει την αϋπνία, χαρίζει εσωτερική γαλήνη και κατευνάζει έντονα συναισθήματα. Ο Αμέθυστος βοηθά την νίκη κατά των εθιστικών συμπεριφορών όπως πχ τον αλκοολισμό. Σε συναισθηματικό επίπεδο, οι άντρες που φορούν αμέθυστο ελκύουν τις γυναίκες.

  Διαστάσεις: Μήκος 4 cm

  Για να ενεργοποιήσετε το φυλακτό σας διαβάστε τις οδηγίες επάνω στο μενού.

  10 σε απόθεμα

  Κωδικός προϊόντος: 37 Κατηγορία:
 • Η επίκληση του Αρχάγγελου Κασσιήλ για Ηρεμία και απομάκρυνση της Θλίψης (κωδ. 27)

  85.00

  Ο Αρχάγγελος Κασσιήλ είναι ο αρχάγγελος της ηρεμίας και της εγκράτειας. Ηρεμεί το πνεύμα και την ενέργεια. Απελευθερώνει από τους φόβους και χαρίζει δύναμη και πίστη για να διασχίσουμε το μονοπάτι της ζωής με ευκολία. Όταν βρίσκεστε σε μια δύσκολη και σκοτεινή στιγμή στη ζωή σας και αισθάνεστε ότι όλοι σας έχουν εγκαταλείψει, ο Αρχάγγελος Κασσιήλ είναι εκεί για να σηκώσει το βάρος της θλίψης στους ώμους του και να σας βοηθήσει να κρατήσετε μακριά όλα τα άσχημα συναισθήματα. Θα είναι πάντα στο πλευρό σας αρκεί να είστε ανοιχτοί και να αφήσετε το θείο φως να ρέει και να ακτινοβολεί σε ότι πείτε ή σε ότι κάνετε.

  Μέγεθος: 2,8cm

  Φυλαχτό κόσμημα από Ασήμι 925°.

  Για να ενεργοποιήσετε το φυλακτό σας διαβάστε τις οδηγίες επάνω στο μενού.

  6 σε απόθεμα

  Κωδικός προϊόντος: 27 Κατηγορία:

Πολιτική Επιστροφών

Πλήρη επιστροφή χρημάτων εντός 7 ημερολογιακών ημερών!

Δωρεάν Μεταφορικά

Δωρεάν μεταφορικά έξοδα σε όλες σας τις παραγγελίες!

Εγγύηση Γνησιότητας

Παρέχεται 100% εγγύηση ποιότητας των φυλακτών από τον ΣΤΑΥΡΟ ΠΛΟΥΜΙΣΤΟ!

Τα Νέα Μας

No posts found!

Δωρέαν Μεταφορικά

Σε όλες τις παραγγελίες

Δωρέαν Μεταφορικά

Σε όλες τις παραγγελίες

Δωρέαν Μεταφορικά

Σε όλες τις παραγγελίες